Tonzon Vloerisolatie

P.H.O.-Isolatie & Installatie techniek is gespecialiseerd in het aanbrengen van Tonzon vloerisolatie. Tonzon vloerisolatie is de beste manier om uw vloer te isoleren en biedt u vele voordelen.

De voordelen van Tonzon vloerisolatie

    Comfort

    Energiebesparend

    Bodemfolie voorkomt vochtige kruipruimte

    Geen muffe geur uit kruipruimte

    Dubokeur

    Duurzaam

    Voorkomt betonrot

    Houten vloer wordt beschermd tegen vocht, schimmel en rot

   10 jaar garantie

tonzon_button_installateur_blauw_2

Wat is Tonzon vloerisolatie?

Tonzon vloerisolatie bestaat uit een combinatie van bodemfolie en thermoskussens. Deze combinatie zorgt ervoor dat de warmte van uw woning niet meer via de vloer verdwijnt. De bodemfolie is niet isolerend en zorgt ervoor dat vocht vanuit de bodem geen kans krijgt om uw woning binnen te komen. Hierdoor blijft niet alleen de ruimte vochtvrij, maar heeft u ook geen last meer van een muffe geur vanuit de kruipruimte.

De thermoskussens komen aan de onderzijde van uw vloer. Deze thermoskussens zijn isolerend, maar ook duurzaam en houdt ongedierte buitens huis. Door te isoleren blijft de warmte in uw woning behouden en levert u dit een enorme besparing op de energierekening. Het systeem heeft zich in de loop der jaren bewezen als de beste vloerisolatie ter wereld met de hoogste respons op de vloertemperatuur. Het combineert de zeer hoge isolatiewaarde met veruit de laagste milieubelasting.

Het isoleren van de Tonzon vloerisolatie valt onder het lage btw tarief van 6%. Bespaar dus niet alleen op uw energierekening, maar ook op uw investering van het plaatsen van de Tonzon vloerisolatie.

 Vragen over Tonzon Vloerisolatie?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht