Geluidsisolatie Den Haag

Zoekt u geluidsisolatie Den Haag? Dan zit u op deze pagina op de juiste plaats. Geluidsoverlast is een grote ergernis en zeker wanneer uw isolatie verouderd is vormt dit al snel een probleem. Mogelijk hebben de buren dezelfde ervaring en is het zowel voor uzelf als de buren interessant om geluidsisolatie te overwegen. Isolatie is ook geschikt voor vochtwering of andere doeleinden.

Geluidsisolatie aanbrengen in Den Haag of omgeving

De juiste geluidsisolatie maakt een einde aan alle geluidsproblemen. Het geluid wordt letterlijk geïsoleerd en door een extra buffer heeft geluid van buiten minder kans. Tegelijk beschermt u de omgeving voor geluiden uit uw eigen woning. Het materiaal waarvan geluidsisolatie wordt gemaakt kan het geluid eenvoudig absorberen en daardoor heeft overlast geen kans.

Geluidsisolatie met P.H.O-Isolatie uit Den Haag

P.H.O-Isolatie uit Den Haag verzorgt geluidsisolatie voor in de vloer of op de muur. De speciale easy cell methode brengt een speciale laag aan met een machine. De machine vult de open ruimte op met vlokken. Zowel in de spouwmuur, open ruimte als onder de vloer kan een dergelijke laag worden aangebracht. Het materiaal is licht van gewicht en kan worden aangebracht op verschillende plaatsen in de constructie. Geluidsisolatie is vrij eenvoudig aan te brengen en naast het weren van geluid heeft het materiaal een isolerende werking tegen de kou.

Wij werken zelfstandig en houden ons bezig met duurzaam en slim isoleren. Wij vinden het belangrijk dat de verwerking van het materiaal duurzaam gebeurt en zonder giftige gassen of dampen. Wij richten ons op particulieren en zakelijke klanten.

Wilt u direct contact opnemen met P.H.O-Isolatie om de mogelijkheden voor geluidsisolatie te bespreken? Bel dan direct naar 0702601329 of bereik ons mobiel via 0627109966. U kunt ons eventueel mailen via info@pho-isolatie.nl of via het contactformulier direct een offerte aanvragen.