Geluidsoverlast Den Haag

Heeft u te maken met geluidsoverlast in Den Haag of omgeving? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden om met geluidsoverlast om te gaan. Bij geluidsoverlast is het belangrijk om eerst te ontdekken waar het geluid vandaan komt. Mogelijk bent u niet bekend met de bron van het geluid of heeft u het idee dat er niets aan de oorzaak te doen is. Wanneer u de oorzaak niet kunt wegnemen is het verstandig om de volgende onderdelen van uw woning onder de loep te nemen:

  • Vloer
  • Plafond
  • Muur

Geluidsoverlast kan een serieus probleem vormen en in dat geval kan geluidsisolatie de oplossing zijn. Geluidisolatie bestaat er in verschillende soorten en maten, maar op deze pagina bespreken we de easy cell methode.

Geluidsoverlast voorkomen met de easy cell methode

P.H.O-Isolatie & Installatie techniek is gespecialiseerd in de easy cell methode om geluidsoverlast te voorkomen. P.H.O-Isolatie & Installatie techniek kunt u dus zeker bellen mocht u last hebben van geluidsoverlast in Den Haag. De easy cell methode maakt het mogelijk om holle ruimtes op te vullen in de vloer of het plafond. De methode wordt ook gebruikt om geluid door de muur te blokkeren. De easy cell methode neemt alle componenten van de woning mee om geluid te weren. Woont u in Den Haag of omgeving? Dan bent u bij P.H.O-Isolatie & Installatie techniek aan het juiste adres voor isolatie.

Wij staan voor een duurzame manier van isoleren en onderscheiden ons door te werken met materiaal dat geen giftige gassen veroorzaakt of problemen in de constructie.

Wilt u in contact komen met P.H.O-Isolatie voor het voorkomen van geluidsoverlast? Dan kan dat telefonisch of digitaal. Bel naar onze vaste lijn via 0702601329 of mobiel op 0627109966. Per mail zijn wij bereikbaar via info@pho-isolatie.nl. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dan kunt u dit het best via ons contactformulier doen.