Vloerisolatie Den Haag

Vloerisolatie is de ideale manier om vocht, geluid en kou te weren. Zoekt u vloerisolatie in Den Haag of omgeving? Profiteer dan van de onderstaande voordelen bij P.H.O-Isolatie:

  • Energie besparen;
  • Bescherming tegen vocht en rot;
  • 10 jaar garantie;
  • Geluidsisolatie.

Vloerisolatie Den Haag - Isolatie laten aanbrengen

Het aanbrengen van vloerisolatie gebeurt meestal wanneer er sprake is van een bepaald probleem. Er kunnen verschillende oorzaken een rol spelen en afhankelijk daarvan kan er meer nodig zijn dan vloerisolatie om tot een oplossing te komen. Eventueel is er ook isolatie in de muur of op het plafond nodig. Wanneer u een ruimte beter wilt isoleren tegen de kou is het belangrijk om ook aan dubbelglas te denken.

TONZON vloerisolatie

P.H.O-Isolatie werkt met TONZON vloerisolatie. De isolatie bestaat uit een combinatie van thermokussens en speciale folie. De folie werkt niet als isolatie, maar heeft de functie om vocht te weren. Wanneer het gaat om de vloer op de begane grond is dit tegelijk een manier om een muffe lucht uit de kruipruimte te voorkomen.

TONZON vloerisolatie heeft zich de laatste jaren bewezen als een uitstekend systeem voor comfort en het besparen van kosten op de energierekening. Thermokussens zijn tegelijk geschikt om ongedierte te bestrijden. Knaagdieren krijgen geen kans om door de laag isolatie heen te komen.

TONZON vloerisolatie koopt u met het lage BTW-tarief van 6%. U bespaart niet alleen op de energierekening, maar tegelijk doet u een investering. Uw woning of ruimte wordt meer waard en uiteraard is dat een bijkomend voordeel. Heeft u interesse in vloerisolatie Den Haag van P.H.O-Isolatie? Bereik ons dan via de vaste lijn op 0702601329 of mobiel via 0627109966. Vul ons contactformulier in om direct een offerte aan te vragen of mail op info@pho-isolatie.nl.