Vochtwering Den Haag

Heeft u last van optrekkend vocht of een vochtige en muffe lucht? Vocht kan tot grote problemen leiden in uw woning. Op deze pagina ontdekt u op welke manier u met vochtwering omgaat. Als u last heeft van vocht in de woning zijn er grote gezondheidsrisico’s en is er gevaar voor schimmels. Tegelijk kan er een hoge luchtvochtigheid ontstaan die niet prettig voelt. U heeft de neiging om de ramen continu open te zetten en zeker in de koude maanden hakt dit behoorlijk in de energierekening.

Oplossingen voor vocht - Vochtwering Den Haag

Woont u in Den Haag of omgeving? Dan bestaan er verschillende oplossingen voor vochtwering Den Haag. In de meeste gevallen speelt de ondervloer of kruipruimte een grote rol. Het isoleren van de kruipruimte en het plaatsen van dikke folie is een uitstekende manier om vocht te weren. Afhankelijk van het precieze probleem zoekt P.H.O-Isolatie & Installatie techniek naar een adequate aanpak voor het weren van vocht.

Vooral in de wat oudere woningen in Den Haag is vocht een groot probleem. Vochtwering bespaart u niet alleen een hoop ellende, maar voorkomt ook schade in de toekomst en een toename in de waarde van uw woning.

Vochtwering door P.H.O-Isolatie & Installatie techniek

Zoekt u een professioneel bedrijf dat verstand heeft van goed en duurzaam isoleren? Dan zit u bij P.H.O-Isolatie & Installatie techniek aan het juiste adres. Wij werken met milieuvriendelijke materialen waarbij geen giftige gassen vrijkomen. U gaat schade tegen door vocht en verbetert de atmosfeer binnen uw woning.

U kunt direct een offerte aanvragen via ons contactformulier of per e-mail. Bel ons via de vaste lijn op 0702601329 of mobiel via 0627109966. Wij staan klaar om al uw brandende vragen te beantwoorden.

Kijk ook bij onze afdeling vochtbeheersing: http://www.pho-vochtbeheersing.nl

Bodemfolie: effectief en betaalbaar

Vochtige kruipruimtes zorgen vaak voor problemen en ergernissen. Het aanbrengen van bodemfolie is een simpele en relatief goedkope manier om vochtproblemen in de kruipruimte aan te pakken. Op de bodem van de kruipruimte wordt een stevige bodemfolie geplaatst. De bodemfolie stopt de verdamping van het vocht in de kruipruimte. Dit zorgt voor een prettiger klimaat in huis aangezien er minder vochtige lucht uw woning zal binnendringen. Maar ook het klimaat in de kruipruimte wordt dankzij bodemfolie aanzienlijk beter. Een vochtige kruipruimte is nadelig voor de bouwconstructie en beperkt de levensduur van een houten vloerconstructie. Een beter klimaat zorgt eveneens voor een langere levensduur van leidingen en ophangbeugels in de kruipruimte.

Voordelen van bodemfolie

Simpel en relatief goedkoop;
Stopt verdamping;
Beter (leef)klimaat.

Bodemfolie: minder vocht in huis

Bodemfolie reduceert de relatieve luchtvochtigheid in de kruipruimte tot ca. 90% en het houtvocht tot 10%. Bij een woning met een vloeroppervlak van ca. 60 m² komt er ca. 1 liter water per dag in huis! Bij woningen met een mechanische afzuiging zelfs meerdere liters per dag.

Bodemfolie tegen vocht en radon

Op de bodem van de kruipruimte brengen wij een stevige bodemfolie aan. Deze folie houdt niet alleen het vocht tegen, maar ook het radongas. Bodemfolie is bovendien ook zeer effectief bij overlast van schimmels, zilvervisjes en andere vochtliefhebbers.